fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
CROWDFUNDING KAMPANJA VESLAČKI KLUB ARUPINUM ROVINJ

Veslački klub Arupinum pokrenuo je crowdfunding kampanju za kupovinu novih veslačkih čamaca.
Zadnja veća nabava čamaca dogodila se 1997. godine, što znači da su čamci prilično dotrajali i istrošeni nakon 25 godina korištenja te je potrebno nabaviti nove kako bi se osiguralo kvalitetno treniranje i nastupanje na regatama.
Veslački klub Arupinum će 2022. godine proslaviti 115. obljetnicu svog osnutka i kao najstariji rovinjski sportski klub želimo za rođendan razveseliti naše vrijedne veslače. U klubu trenutno trenira oko 45 veslača (od 8 do 19 godina) koji postižu sjajne rezultate.
Već dvije godine u nizu (2020. i 2021.) klub osvaja ukupni naslov pobjednika kadetskog veslačkog kupa Istarske županije, a u 2021. su naše kadetkinje Maja Đaković i Mia Ćurčić postale državne prvakinje u dvojcu na pariće proizvedenom 1993 godine.
Broj članova se kroz zadnjih godinu dana udvostručio i podržavanjem naše kampanje omogućiti će se da veći broj djece dobije mjesto u čamcu što je sada otežano jer ih nemamo dovoljno da svi istovremeno mogu veslati.
Veslanje je zahtjevan sport koji uči djecu da budu uporni, vrijedni, požrtvovni i disciplinirani, razvija im zdravi sportski duh te ih potiče na zdrav način života. Naša želja je da se to održi kako bi veslači izrasli u zdrave i uzorne članove naše zajednice.

Cilj kampanje je prikupiti novac za kupnju regatnog dvojca na pariće i regatnog samca, te šest pari vesala vrijednosti 220.000,00 kuna.
Veslački čamci i vesla, kao i sva ostala oprema su jako skupi, te se nadamo da uz Vašu pomoć možemo zajedno prikupiti potrebni iznos i na taj način obnoviti našu flotu čamcima koji će nam služiti narednih 20 godina.
Klub će na transparentan način voditi kampanju, te će se redovito izvještavati javnost o stanju prikupljenih sredstava na našoj web stranici i Facebook profilu.

Uplate možete izvršiti na bankovni račun koji je otvoren posebno radi ove kampanje:
Veslački Klub Arupinum, Kolodvorsko šetalište 8, 52210 Rovinj IBAN: HR14 2340 0091 5111 6782 7 SWIFT/BIC: PBZGHR2X, Privredna Banka Zagreb OPIS PLAĆANJA: donacija za nabavu čamaca (molimo posebno navesti ukoliko želite da Vaša uplata ostane anonimna), Iznos upisujete sami.

Svaki iznos je dobrodošao jer će se zajedničkim doprinosom ostvariti ovaj projekt. Čak i samo širenje vijesti o našoj kampanji će biti od velike pomoći da stignemo bliže ostvarenju našeg cilja. Sa svim pravnim osobama donatorima sklopiti će se donatorski ugovor.

Kampanja traje do 31.03.2022. Za više informacija o crowdfunding kampanji slobodno nam se obratite na: vkarupinum@gmail.com ili 0911951499 Nickol Udovičić (trener i tajnik VK Arupinum) – odgovoran za provođenje kampanje

#trebamoTE
#crowdfunding
#vkarupinum