fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
logo meduza

SPORTSKI RIBOLOVNI KLUB MEDUZA ROVINJ

O NAMA

Sportski ribolovni klub "MEDUZA" je amaterska sportska udruga u koju se slobodno i dobrovoljno udružuju građani, radi ostvarivanja zajedničkih interesa i ciljeva vezanih za sportski ribolov na moru, a koji predstavljaju prvenstveno organizirano udičarenje sa obale i brodice. SRK Meduza osnovana je 1956. godine. Ciljevi kluba su razvitak i promicanje sportskog ribolova na moru, stvaranje uvjeta za postizanje vrhunskih rezultata u sportskom ribolovu na moru, razvijanje prijateljskog druženja, razumijevanja, tolerancije i održavanja tradicije. Već dugi niz godina uspješni je organizator tradicionalnog međunarodnog natjecanja ZLATNI RIBON u udičarenju s usidrene brodice.

NAJZNAJČAJNIJI USPJESI

2021 – David Pinezić ekipno svjetski prvak u lovu s brodice. Alen Bilić i David Pinezić ekipno državni prvaci u lovu s obale, Alen pojedinačno drugi u državi u lovu s obale.
2019 – Alen Bilić i David Pinezić ekipno državni prvaci u lovu s brodice. David Pinezić državni prvak u lovu s brodice. Tomo Strossmayer drugi na državnom prvenstvu u lovu s obale za veterane
2018 – Alen Bilić drugi , a David Pinezić treći na državnom prvenstvu u lovu s brodice. Ekipno državni prvaci.


SRK Meduza ima tri natjecatelja u reprezentaciji Republike Hrvatske u svim kategorijama udičarenja (David Pinezić, Alen Bilić, Tomo Strossmayer). David Pinezić dva puta prvi na svjetskoj rang listi, osam puta državni prvak. Alen Bilić 2014.g. četvrto mjesto na svjetskom prvenstvu, 2005.g. drugo mjesto ekipno na europskom prvenstvu.

KONTAKT PODACI

IIME UDRUGE: Sportski ribolovni klub Meduza Rovinj
IME UDRUGE NA TALIJANSKOM JEZKU: Club di pesca sportiva Meduza Rovigno
ADRESA SJEDIŠTA: Joakima Rakovca 12, Rovinj 52210
ADRESA DJELOVANJA: Joakima Rakovca 12, Rovinj 52210
OIB: 96026710363
PREDSJEDNIK KLUBA: David Pinezić
TAJNIK KLUBA: Lidija Strossmayer
PRIMARNI KONTAKT TELEFON: 095 900 8329
E-MAIL ADRESA ZA KONTAKT: sportski.ribolovni.klub.meduza.rovinj@pu.t-com.hr