fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Poziv na sportsko rekreativnu manifestaciju – Martišnjak z muštaci
Udruga Martišnjak z muštaci, prva je udruga u Republici Hrvatskoj nastala na tragu globalne javnozdravstvene inicijative – Movember.
Udruga smo koja želi potaknuti muškarce da barem jednom godišnje otiđu na pregled, da usvoje zdravije životne navike i progovore o zdravstvenim problemima s bližnjima, osobito kako bi se informirali o povijesti bolesti unutar svoje obitelji. Naši očevi, braća, prijatelji, partneri suočavaju se s ozbiljnom zdravstvenom krizom koju uzrokuje tumor prostate, testisa i depresija, a da se o tome malo ili ništa ne zna i ne govori...
Nažalost, ne možemo si priuštiti luksuz da o tome ne govorimo! Želimo promijeniti lice muškoga zdravlja i pomoći muškarcima da žive zdravije, sretnije i duže!
Zato Vas pozivamo, da svojom prisutnošću, uveličate našu sportsko rekreativnu manifestaciju „Promijenimo lice muškog zdravlja“. Dođite u subotu 21. svibnja 2022. godine na Trg maršala Tita u Rovinju, gdje ćemo svi zajedno hodati i voziti bicikl u znak potpore ovoj inicijativi. Svatko može sudjelovati u programu bez obzira na životnu dob.

SPORTSKO REKREATIVNI PROGRAM:
09.30-10.00 – okupljanje na Trgu maršala Tita (podjela u grupe i podjela vode)
10.15 – polazak pješaka prema naselju Borik (cca. 7 km)
10.30 – polazak biciklista prema Štrika Ferati (cca. 12 km) ž
12.00 – predviđeni dolazak na cilj (livada ispred Come Back Beach Bar-a)
12.15-15.00 – ručak, podjela majica i druženje uz DJ SoChic & Sugar
Radujemo se Vašem dolasku😊