fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Predstavljanje knjige“ Stvoreni za kretanje“ i radionica Moćnim dahom i pokretom do zdravlja funkcionalnosti i dugovječnosti u Rovinju

Ovog vikenda u Domu Kulture u Rovinju održano je predstavljanje knjige prof. Tomislava Dolušića „Stvoreni za kretanje“. Nakon 30 godina sportske i trenerske karijere te 15-godišnjeg predavačkog iskustva na raznim edukacijama iz područja  zdravlja i fitnessa svoje je znanje podijelio ovoj knjizi  na što jednostavniji i praktičniji način. Knjiga koja sadrži 350 stranica u boji i nudi veliki broj funkcionalnih vježbi, uz šest kompletnih trening programa s vlastitim tijelom i sa girjom. Naglasak  je u ovoj knjizi  na disanju i pokretu, te također sadrži savjete i planove prehrane za dugovječnost  koje je opisao nutricionist Branimir Dolibašić.
U subotu u dvorani Judo kluba održana je radionica o funkcionalnom treningu te o Born2flowu i Harda body trening sustavu. Bilo je riječi kako na prirodan, jednostavan, zdrav i učinkovit način  prakticirati vježbe i kako doći do optimalnog zdravlja, funkcionalnosti i dugovječnosti.
Na kraju radionice svi prisutni dobili su diplome o sudjelovanju .
Organizator događanja je bila Sportska  Zajednica Grada Rovinja-Rovigno, u čije se ime svim sudionicima  zahvalio tajnik zajednice Roberto Krevatin.