fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
ŠTRIKA FERATA RUN – TEĆI ISTI PITI NA ŠTRIKI – NEDJELJA / 11. RUJNA 2022. / 9.00 SATI
"Teći, isti, piti" zajednički je naziv sportsko-rekreativnih utrka koji spaja lokalnu gastronomiju, predivne lokacije južne Istre i trčanje. Manifestacija se odvija tokom cijele godine kada se održavaju tematske utrke. Nakon "Špaleta run, "Run4Teran" i „BEERun“ red je došao i na ŠTRIKA FERATA RUN koja je specifična jer ne promovira jedan proizvod već lokaciju. Nakon prošlogodišnje promocije, red je došao i na drugo izdanje utrke koje se organizira povodom obilježavanja dana grada Rovinja uz partnerstvo sa Sportskom zajednicom Grada Rovinja i TZ Rovinj-Rovigno.
Start utrke je u nedjelju 11.9. u 9 sati na početku biciklističko-pješačke staze ŠTRIKA FERATA koja spaja Rovinj s Kanfanarom. Mogu se odabrati dvije dužine sukladno mogućnostima sudionika. Kraću stazu preporučamo rekreativcima koji nemaju natjecateljski poriv u dužini 3,5 km, dok se na stazu dugu 10 km mogu prijaviti iskusniji trkači.
Sve prijavljene će u cilju dočekati voda, voće i domaća ekološka bira Kampanjola, dok će prvo troje plasiranih u natjecateljskoj utrci na 10K u cilju dobiti i poklon pakete lokalnih vinara, a najbrži od najbržih ekstra djevičansko maslinovo ulje Oio Vivo.
Kotizacija za utrku na 10 km je 60 kn (7,96 €), dok je za rekreativnu 30 kn (3,98 €). Dodatne informacije možete pronaći na strika-ferata.wineandwalk.info i na Facebook.com/teciistipiti ili pozivom na 0997456473. U prilogu se nalazi trasa utrke sa elevacijom.