fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
NOGOMET: Propuštena prilika za pobjedu NK ROVINJ – NK GOSPIĆ 1 : 1

Šteta što Rovinj danas nije uspio pobijediti jer je pobjedu imao u svojim rukama. U 89 minuti dosuđen je opravdano kazneni udarac za Rovinj koji nažalost nije realiziran. Nema se što prigovoriti mladoj momčadi. Dali su svoj maksimum, poveli preko Tošića u 30 minuti i s tim se rezultatom išlo na odmor. U drugom su poluvremenu gosti imali nešto veći posjed lopte no Rovinj je stvorio 2-3 izgledne prilike za zgoditak koje nisu realizirane. Kao što to biva u nogometu, neiskorištene se šanse kažnjavaju i gosti u 68 minuti izjednačuju rezultat na 1:1 koji se pokazao i kao završni.

Bodovno je Rovinj pri dnu tablice ali je razlika do petoplasirane momčadi samo 3 boda. Vjerujemo da su ovi mladi nogometaši stekli dosta iskustva u ovom jesenskom dijelu natjecanja te da će na proljeće pokazati još bolju igru.

Rovinj je dana nastupio u sljedećem sastavu: Starčić, Zgrablić, Buljević, Prgić, Paulinić (Čakarić), Perja (Lazarić), lleshdedaj, Peteh, Tošić, Lavižati (Damuggia), Jurić, na klupi su još bili, Kajfeš, Pranjić, Čučković i Ban.

Trener: Krizmanić Ecio Strijelac za Rovinj Tošić u 30 minuti.

Suci utakmice: Frlan (Podhum), Oroz (Viškovo), Valenčić (Škalnica) Delegat: Čarija (Novi Vinodolski)


Izvor: FB Nogometni Klub Rovinj