fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
PLIVANJE: Delfini na regionalnom prvenstvu za dobne skupine – Regije 2

Ovog vikenda nastupili smo na Regionalnom Prvenstvu za dobne skupine - Regije 2. Naše plivačice i plivači ostvarili su jako dobre rezultate i popravili svoja najbolja vremena. Moramo izdvojiti naše osvajače medalja:
Manuel Herak osvojio je prvo 🥇 mjesto u disciplinama 200m leptir, 200m slobodno te 100m leptir u kategoriji juniora, mlađih seniora i seniora. U disciplini 50m leptir osvojio je drugo 🥈 mjesto u kategoriji juniora, te treće 🥉 mjesto u istoj disciplini u kategoriji mlađih seniora i seniora. Osvojio je i treće 🥉 mjesto u disciplini 100m slobodno u juniorskoj konkurenciji.
Dino Crnković osvojio je prvo 🥇 mjesto u disciplini 100m mješovito u kategoriji mlađih juniora, također u istoj disciplini osvojio je treće 🥉 mjesto u juniorskoj, mlađe seniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Osvojio je i treće 🥉 mjesto u disciplinama 50m prsno te 50m leptir u mlađe juniorskoj konkurenciji.
Toni Crnković osvojio je drugo 🥈 mjesto u disciplini 100m leđno u kategoriji mlađih juniora, te treće 🥉 mjesto u istoj disciplini u juniorskoj, mlađe seniorskoj i seniorskoj konkurenciji. U disciplini 50m leđno osvojio je drugo 🥈 mjesto u konkurenciji mlađih juniora.
Luka Culi osvojio je treće 🥉 mjesto u disciplini 200m mješovito u mlađe juniorskoj konkurenciji.
Muška štafeta 4*100 slobodno osvojila je treće 🥉 mjesto u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji.
Muška štafeta 4*200 slobodno osvojila je 3 🥉 mjesto u mlađe juniorskoj konkurenciji.
Ženska štafeta 4*100 slobodno i 4*100 mješovito osvojila je 3 🥉 mjesto u mlađe juniorskoj konkurenciji.
Čestitke svima 💪🏻🧡🐬


Izvor: FB Plivački Klub Delfin