fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Održan prijem za Flaviu Paliaga

U Gradskoj se palači danas održao prijem za mladu uspješnu rovinjsku sportašicu Flaviu Paliaga.

Na nedavnom Prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu u kategoriji juniorki Flavia Paliaga osvojila je pojedinačno 3. mjesto i brončanu medalju, dok je u ekipnom nastupu (kadetkinje/juniorke – kate ekipno), sa članicama Karate kluba Sljeme, postala prvakinjom Hrvatske.

Ta nekadašnja članica Karate kluba Rovinj, a trenutno članica KK Finida iz Poreča je ove godine također zabilježila velik uspjeh na Europskom karate prvenstvu koje se u kolovozu održalo u finskom gradu Tampere. Tamo je nastupila je za reprezentaciju Hrvatske u spojenoj kategoriji kadetkinje/juniorke, kate – ekipno, sa članicama Karate kluba Sljeme.

Na tim značajnim postignućima čestitao joj je zamjenik gradonačelnika David Modrušan, koji je tom prilikom istaknuo intenzivan tempo i golem trud koji su potrebni kako bi se došlo do ovakvih rezultata. «Velika mi je čast što danas mogu reći u ime svih naših građana da smo ponosni na tebe. Svijetli si primjer svim svojim vršnjacima, te dokaz kako se upornost i rad itekako isplate», naglasio je Modrušan te podsjetio kako osim što niže uspjehe u sportu, Flavia Paliaga također glasi i kao izvrsna učenica.

Prijmu su također prisustvovali i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Edita Sošić Blažević te tajnik Sportske zajednice Grada Rovinja-Rovigno Roberto Krevatin.

Izvor: Grad Rovinj-Rovigno