fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Poziv na panel raspravu „Mladi i sport u gradu Rovinju-Rovigno“

Poštovane sugrađanke i sugrađani, sportašice i sportaši, cijenjeni roditelji

svjedoci smo situacije koju  novija povijest ne pamti i koja je promijenila dosadašnje poimanje društva i načina života na koje smo navikli.  Mjere i ograničenja s ciljem obuzdavanja širenja virusa Sars-Cov-2  znatno su narušila funkcioniranje društva u gotovo svim njegovim segmentima a osobito sporta. Sportske dvorane i sportski objekti bili su zatvoreni posljedično čemu se ni treninzi ni natjecanja nisu odvijali, a što je umnogome utjecalo na činjenicu da su se mladi prestali baviti sportom.

Da li je pandemija jedini ili postoje još neki drugi, manje poznati a važni, razlozi pokušati će se utvrditi na panel raspravi „Mladi i sport u gradu Rovinju-Rovigno“ . Panel rasprava će se održati u ponedjeljak  22.studenog  2021. u 18 sati u velikoj dvorani Doma kulture u Rovinju-Rovigno  (Trg m. Tita 3) uz sudjelovanje  sportskog psihologa, mladih rovinjskih  sportaša i trenera  gradskih sportskih klubova.

Pozivamo vas da  sudjelujete na ovom događaju u organizaciji Sportske zajednice i Savjeta mladih Grada Rovinja-Rovigno i  prijavite svoj dolazak najkasnije do četvrtka, 18.studenog 2021. na e-mail sportska.zajednica@rovinj-rovigno.hr

Događaj će se odvijati sukladno epidemiološkim mjerama i besplatan je za sve  zainteresirane.

Izvor: Grad Rovinj-Rovigno