fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Održano stručno predavanje u Velikoj dvorani doma kulture u Rovinju
U organizaciji Sportske zajednice grada Rovinja-Rovigno održano je stručno predavanje u dobro ispunjenoj Velikoj dvorani doma kulture u Rovinju.
Osim trenera iz gradskih sportskih udruga, odgajatelja ,učitelja dosta je roditelja iskazalo interes za ovo predavanje što posebno veseli organizatore. Predavanje je bilo podijeljeno u dva dijela.

U prvom dijelu sportska psihologinja i viša sportska trenerica Dubravka Martinović izlagala je na temu "Uloga sportskog trenera u doba digitalne transformacije - mogućnosti i prepreke". Kroz izlaganje pokušala je objasniti ulogu trenera nekad i sad i što bi trebalo napraviti da sportaši ,osobito djeca ne izgube interes za sport.

Drugi predavač Sandro Apollonio , bacc.physioterapist i instruktor fitnessa sa temu Pravilnim disanjem do boljih performansi u sportu koji je prisutnima objasnio benefite disanja na sportaše i ostalu populaciju kroz tehnike Buteyko, Oxigenaadvantage DNS i Wim Hof.
Na kraju predavanja predavačima je zahvalio tajnik Sportske zajednice Roberto Krevatin uručivši im prigodne poklone i najavio daljnja predavanja za trenere i sve zainteresirane .