fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Prijem udičara Davida Pinezića

Gradonačelnik Grada Rovinja-Rovigno sa svojim je suradnicima ovog četvrtka u Gradskoj palači primio Davida Pinezića, člana hrvatske reprezentacije u udičarenju.

Povod ovom prijemu bila je pobjeda koju je navedena reprezentacija u rujnu ove godine odnijela s 56. Svjetskog prvenstva u ribolovu s brodice, na kojem se natjecalo sedamdesetak ribolovaca iz 12 država u Crnoj Gori.

Inače, za Davida Pinezića iz rovinjskog Sportsko-ribolovnog kluba „Meduza“, svečani je prijem u Gradu upriličen već više od 15 puta, što zbog samostalnih uspjeha, što zbog uspjeha s Alenom Bilićem, ili pak onih ostvarenih s reprezentacijom. Upravo je to, navodi rovinjski gradonačelnik, dokaz kako ti rezultati nisu slučajni, već je riječ o rezultatima jednog vrhunskog i predanog  sportaša.

„Osim urođenog talenta za ovakve kontinuirane rezultate nedvojbeno je trebalo uložiti  vremena, truda i odricanja jer rezultati ne dolaze sami od sebe. Siguran sam da si s takvim vrlinama postao uzor mlađim sportašima da se uključe u sportske aktivnosti, ne samo zbog zdravlja, već i izgrađivanja karaktera i lakšeg prevladavanja svih životnih poteškoća“, ovom se svjetski uspješnom sportašu obratio gradonačelnik Paliaga.

Uz iskrene čestitke i zahvale što promiče ime svog kluba, a time i grada na svakom natjecanju na kojemu sudjeluje, uz svog zamjenika, Davida Modrušana, uručio mu je simboličnu novčanu nagradu, kao i značku s grbom Grada Rovinja-Rovigno.

Pinezić navodi kako već ovog vikenda slijedi Kup Hrvatske, nakon čega se planira zasluženo odmoriti.

„Ovom se prilikom zahvaljujem Gradu i Savezu sportova Grada Rovinja-Rovigno, koji me uvijek podržavaju, što su i danas ponovno dokazali“, zaključio je ovaj prijem David Pinezić.

Izvor: Grad Rovinj-Rovigno