fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
Prijem kickboxera Marka Opšivača

Jutros je u Gradskoj palači u Rovinju upriličen prijem za Marka Opšivača, člana rovinjskog  Kickboxing kluba „Budokai“, koji je na Svjetskom kickboxing prvenstvu održanom u Italiji osvojio treće mjesto, odnosno broncu u kategoriji full contact do 75kg.

U ime Grada Rovinja-Rovigno na njegovom su mu uspjehu čestitali rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga sa suradnicima, zamjenikom Davidom Modrušanom, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Editom Sošić Blažević, te tajnikom Sportske zajednice Robertom Krevatinom.

Svečani prijem za članove rovinjskog „Budokaia“, kako za Marka Opšivača, tako i za Borisa i Bojana Miškovića, te Manuela Smoljana upriličuje se gotovo svake godine već više od desetljeća, što je samo dokaz da vrhunski rezultati koje su postigli na državnim, europskim i svjetskim natjecanjima nisu slučajni, već je riječ o rezultatima predanih sportaša.

„Put do uspjeha zasigurno nije bio lak i ponosni smo na takve rezultate. Smatram kako je izgrađivanje karaktera jedna od najvećih vrijednosti sporta. Time se uči odlučnosti, ali i svjesnosti kako sport nisu samo pobjede, već kako treba prihvatiti i poraze, što će biti od velikog značaja za buduće generacije“, naveo je gradonačelnik Paliaga obrativši se Marku Opšivaču, Borisu Miškoviću i treneru Peri Miškoviću.

Marko Opšivač zahvalio se predstavnicima Grada Rovinja-Rovigno na kontinuiranom praćenju koje seže još u njegove školske dane.

„Uvijek ste mi dali vjetar u leđa. Posebno se zahvaljujem i tajniku Sportske zajednice na svim porukama podrške“, iznosi Opšivač.

Kao daljnje planove navodi završetak kineziološkog fakulteta, nakon čega ga čeka karijera ne samo kao kickboxer već i boxer, a zatim se vidi u ulozi trenera.

Gradonačelnik i njegov zamjenik uručili su mu simboličnu novčanu nagradu i značku s grbom grada Rovinja.

Izvor: Grad Rovinj-Rovigno