fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
SRDELA RUN – TEĆI ISTI PITI NA ŠTRIKI – NEDJELJA / 10. RUJNA 2023. / 10.00 SATI
"Teći, isti, piti" zajednički je naziv sportsko-rekreativnih utrka koje spajaju lokalnu gastronomiju, predivne lokacije južne Istre i trčanje. Manifestacija se odvija tijekom cijele godine kada se održavaju tematske utrke. Nakon "Špaleta run, "Run4Teran" i „BEERun“ red je došao i na SRDELA RUN koja je specifična jer ne promovira ne samo jedan proizvod SRDELU već lokaciju – ŠTRIKA FERATA u Rovinju. Nakon drugog izdanja ŠTRIKA FERATA RUN sljubili smo destinaciju i proizvođača Mirna - Podravka, te je red došao i na treće izdanje utrke koje se organizira povodom obilježavanja dana grada Rovinja uz partnerstvo sa Sportskom zajednicom Grada Rovinja i TZ Rovinj-Rovigno.
Start utrke je u nedjelju 11.9. u 10 sati na početku biciklističko-pješačke staze ŠTRIKA FERATA koja spaja Rovinj s Kanfanarom. Mogu se odabrati dvije dužine sukladno mogućnostima sudionika. Kraću stazu preporučujemo rekreativcima koji nemaju natjecateljski poriv u dužini 3,5 km, dok se na stazu dugu 10 km mogu prijaviti iskusniji trkači.
Sve prijavljene će u cilju dočekati voda, voće i domaće vino, dok će prvo troje plasiranih u natjecateljskoj utrci na 10K u cilju dobiti i poklon pakete lokalnih vinara Lunika, Vivoda i Collis, a najbrži od najbržih ekstra djevičansko maslinovo ulje Oio Vivo.
Kotizacija za utrku na 10 km je 10 €, dok je ze rekreativnu 5 €. Dodatne informacije možete pronaći na eatdrink.istrun.hr i na Facebook.com/teciistipiti i Facebook.com/ISTRunEatDrink ili pozivom na 0997456473. U prilogu se nalazi trasa utrke s elevacijom.