fbpx
Subscribe

AKTIVNOSTI SPORTSKE ZAJEDNICE I KLUBOVA GRADA ROVINJA-ROVIGNO

TRANSPARENTNOST
STRELJAŠTVO-TIRO A SEGNO: 1.Kolo 1.Walther Lige i Trofej Salone & Salona DC Open

Ovog vikenda strijelci SK Rovinja otvorili su sezonu zračnih disciplina, i tako nastupili na dva natjecanja u Solinu:

    05.11.2022. – Trofej Salone & 1. Kolo 1. Walther Lige
    06.11.2022. – Salona DC open

U subotu na 1. kolu lige naša najbolje plasirana strijelkinja u konkurenciji seniorki bila je Zlatka Hlebec, koja je sa osvojenih 546. krugova zauzela visoko 9. mjesto i tako za dlaku ipak nije ušla u finale ovog natjecanja.
U konkurenciji seniora, Enes Babić je sa 544 krugova zauzeo 33. mjesto od ukupno 55 natjecatelja, a Sanela Babić Šimić zauzela je 25. mjesto od 37. natjecateljica.

U nedjelju na međunarodnom turniru Salona DC Open uspješno su popravljeni svi rezultati od subote.
Najbolje plasirana strijeklinja je opet bila Zlatka Hlebec, koja je sa osvojenih 553 kruga zauzela osmu poziciju, i tako se plasirala u finale ovog natjecanja. Nakon borbe za svaki hitac, Zlatka je uspješno popravila svoju poziciju i na kraju zauzela visoko 4. mjesto! Čestitke Zlatki!

Naš senior Enes Babić je zauzeo 14. mjesto sa osvojenih 554 kruga, u konkurenciji od 34. natjecatelja, a naša druga strijelkinja Sanela Babić Šimić je sa 542 kruga zauzela 13. mjesto od ukupno 23. natjecateljice.

Sezonu smo uspješno otvorili, dva dana napornih natjecanja, velike i jake konkurencije je iza nas, a mi se dalje pripremamo za sljedeće natjecanje koje slijedi ubrzo –> 2. Kolo 1. Walther Lige u Osijeku.

Čestitke Zlatki, i svim strijelcima!

 #streljastvo #streljastvorovinj #streljastvoistra